Nuorten osaajien forum

 

 

Ainutlaatuinen valmennus TEKin nuorille jäsenille oman ammatillisen vaikuttavuuden kehittämiseen.

Tästä on kyse

TEKin nuorten osaajien forumissa kehitetään niitä työelämän taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Valmennukseen voivat ilmoittautua TEKin nuoret jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään ja valmiita panostamaan siihen.

Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Nuorten osaajien forum on TEKin jäsenille maksuton.
(Arvo 1 200 € + alv)

Forumin sisältö

Kaudella 2019-2020 järjestetään kolme valmennusta, kaksi suomenkielistä Helsingissä ja yksi englanninkielinen Tampereella. 

 • Suomenkielisessä valmennuksessa on yhteensä neljä valmennuskertaa, jotka kestävät 3 tuntia per kerta
 • Tampereen englanninkielinen valmennus järjestetään kolmena lauantaina ja valmennuskerrat kestävät 4 tuntia per kerta. Englanninkielinen valmennus on tarkoitettu Suomessa asuville ulkomaalaisille sekä suomalaisille, jotka haluavat osallistua englanninkieliseen ryhmään.

Kaikkien valmennuskertojen välissä osallistujat tekevät välitehtävän omalla ajallaan sekä tapaavat oman pienryhmänsä kanssa.

Helsinki 1 (suomenkielinen) - Ilmoittautuminen päättynyt!

 • KE 18.9.2019 klo 17-20: Johdanto, ammatillinen vaikuttavuus ja sen kehittäminen 
 • KE 16.10.2019 klo 17-20: Itsensä johtaminen, suhteet ja suhdedynamiikka
 • KE 27.11.2019 klo 17-20: Esimiehenä ja vuorovaikuttajana kehittyminen
 • KE 8.1.2020 klo 17-20: Kehityssuunnitelmien sparraus ja kehittymistarina

Paikka: Valopiha, Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, Helsinki

Helsinki 2 (suomenkielinen) - Ilmoittautuminen päättynyt!

 • KE 6.11.2019 klo 17-20: Johdanto, ammatillinen vaikuttavuus ja sen kehittäminen 
 • KE 11.12.2019 klo 17-20: Itsensä johtaminen, suhteet ja suhdedynamiikka
 • KE 29.1.2020 klo 17-20: Esimiehenä ja vuorovaikuttajana kehittyminen
 • KE 26.2.2020 klo 17-20: Kehityssuunnitelmien sparraus ja kehittymistarina

Paikka:
Kerrat 1 ja 3: Messukeskus, tila 208, Messuaukio 1, 00520 Helsinki,
Kerrat 2 ja 4: Valopiha, Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, Helsinki

Tampere (in English) - Ilmoittautuminen päättynyt!

 • SAT Jan 11th 2020 klo 10-14: Introduction, professional influence. Place: Hotel Torni, Ratapihankatu 43, Tampere
 • SAT Feb 15th 2020 klo 10-14: Leadership, relationships and interaction. Place: Tampere Hall, Sonaatti 2 – room, Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
 • SAT March 21st 2020 klo 10-14: Personal development, peer coaching and reflection. Place: Hotel Torni, Ratapihankatu 43, Tampere

Valmentajat

Jari Ylitalo, TkT

Jari toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, johtamisen kouluttajana Aalto-yliopiston täydennyskoulutusohjelmissa sekä johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentajana. Jari on tutkijana kiinnostunut johtajuuden kehittämisen menettelyistä ja erityisesti niiden vaikuttavuudesta. Lisäksi hän on perehtynyt erilaisten kumppanuus- ja verkostosuhteiden kehittämiseen. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisen ja vuorovaikutteisuuden valmentamisesta yliopistollisissa täydennyskoulutusohjelmissa, yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.

Tuukka Kostamo, DI

Tuukka on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän viimeistelee väitöskirjaansa johtajuuspuheesta. Tuukka on kiinnostunut siitä, miten arkielämän käytännöt sekä puhumisen tavat muokkaavat johtajuutta organisaatioissa. Aalto-yliopistossa Tuukka on toiminut yritysten kanssa toteutetuissa tutkimus- ja kehityshankkeissa tutkijana ja projektipäällikkönä. Johtajuutta Tuukka on opettanut useilla Aalto-yliopiston kursseilla vuodesta 2008 alkaen.

Osallistujien fiiliksiä valmennuksesta

”Koulutustausta takaa yhteisen ajatusmaailman, minkä takia vuorovaikutus on vaivatonta ja tulee tunne yhteisöön kuulumisesta.”

”Lisäksi sparraussessiot pienryhmissä olivat hienoja kokemuksia.”

”Suosittelen valmennusta ehdottomasti muillekin. Varsinkin, jos on muuten vaikeaa nipistää aikaa oman kehityksen pohtimiselle ja reflektoinnille.”

Ilmoittautuminen

KUKA VOI ILMOITTAUTUA?

 

Nuorten osaajien forumiin voivat ilmoittautua TEKin täysjäsenet (ei opiskelijajäsenet), jotka ovat alle 35-vuotiaita ja kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään sekä valmiita panostamaan siihen. Nuorten osaajien forum on TEKin jäsenille maksuton. (Arvo 1 200 € + alv). Valmennukseen ilmoittautuneiden tulee sitoutua osallistumaan jokaiseen neljään (englanninkielisessä ohjelmassa kolmeen) valmennuskertaan sekä oman pienryhmänsä tapaamisiin valmennuskertojen väleissä.

Ilmoittautuminen talven 2019-2020 valmennuksiin on päättynyt.

Lisätietoja valmennuksesta antaa TEKin nuorten jäsenvastaava Vesa Taskinen, vesa.taskinen (ät) tek.fi.